Om oss

Ingen jobb er for liten, ingen er for stor

Med lang fartstid i bransjen, har Blikk og Takservice AS etablert seg som at naturlig valg for kunder som stiller høye krav til kompetanse og kvalitet.

Vår evne til å tilpasse oss behovet til både private og profesjonelle kunder, har ført til en jevn vekst hele veien. Med lang erfaring på flere fagområder, gjør vi det samtidig enklere for kunden å ha all kompetanse hos samme leverandør!

Vi leverer i dag alt fra mindre blikkenslagerarbeid, til større stålbygg. Med moderne verksted sentralt påJaren, er vi lett tilgjengelig for kunden i hele regionen. vi utfører oppdrag over hele landet, med Oppland fylke og Jaren, Gran, Jevnaker og Lunner som primært nedslagsfelt.

Kompetente fagfolk, moderne utstyr og spesielt utvalgte samarbeidspartnere, gjør det mulig for oss å ta hånd om det meste fra produksjon av enkle beslag, til montering av komplette bygg.

Tradisjonelt blikkenslagerarbeid har alltid vært en av hjørnesteinene i vår virksomhet samtidig som vi har opparbeidet stadig bredere kompetanse innen komplette løsninger for stålbygg. Dette har resultert i solid ekspertise på fagfelt som stiller strenge krav til utforming og utførelse.

Alle kunder er like viktige!

Ingen jobb er for liten ingen for stor. Hos Blikk og Takservice står vi alltid til tjeneste, og arbeider – enten du er privat eller profesjonell.

Blikk og Takservice as leverer til kunder innen industri, landbruk, byggebransjen, næringslivet og det private marked. Med den erfaringen en variert kundegruppe har gitt oss, vet vi til enhver tid hvilke krav og utfordringer vi står ovenfor. Ikke bare har vi den riktige fagkompetansen, vi har også den riktige serviceinnstillingen som gjør oss til en naturlig problemløser for kunder med ulike behov. Sammen finner vi den beste løsningen.

Verkstedet vårt

Vi har maskiner til å utføre de fleste oppgaver innen vårt yrke.

Vi kan kappe og knekke plater opptil 3 mm tykkelse.

Butikken vår på Jaren

I vår butikk kan vi tilby en rekke varer og produkter:
Takrennedeler, beslag, takplater, taksteinsplater, veggplater, profilerte plater, sandwichelementer og pvc vinduer med sprosser.